Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost přivezl z dohrávky v Opavě těsné vítězství

Starší dorost přivezl z dohrávky v Opavě těsné vítězství
O p a v a – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov po téměř měsíční pauze vyjeli k dalšímu mistrovskému zápasu. Včera měli na programu dohrávku 33. kola v Opavě, kde chtěli zvítězit a posílit si druhou pozici v tabulce. Zubři zahájili utkání velmi dobře a v první třetině si vypracovali dvoubrankový náskok. Start prostředního dějství byl naopak v režii domácích, kteří potrestali laxní hru Zubrů a bleskovým gólem snížili. Další zápis do střelecké listiny už se ale pak v utkání neurodil, oba brankáři pochytali velké množství šancí a Opavští ve třetí třetině nedokázali využít několik přesilovek, které jim Přerov svou nedisciplinovaností nabídl. Dohrávka ligy staršího dorostu tak skončila hubeným skóre 1:2.
33.kolo, úterý 1.3.2011
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
1:2
(0:2, 1:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 21. Gulda (Slavík) - 2. M. Kratochvíl (Šnirc), 13. Řezáč (Tomiga). Rozhodčí: Klapetek - Hrubec, Moravec. Vyloučení: 10:10. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Průběh utkání: 0:2, 1:2.
Kostka - Ondruch, Hon, Slavík, Klapetek, Ježek, Březina, Rybka, Fajkus, Rohovský, Chvěja, Gulda, Mikuda, Lichý
Mánek - Adámek, Kostiha, Mašíček, Tomiga, Andrýsek, Zbořil, Švrček, Klusal - D. Šťastný, Rajnoch, Fibrich - Řezáč, Čelko, Gremlica - M. Kratochvíl, Šnirc, Š. Kratochvíl - Malínek, Gazda, Novák