Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost přivezl z ledu poslední Břeclavi výhru 9:3

Starší dorost přivezl z ledu poslední Břeclavi výhru 9:3
B ř e c l a v – V lize staršího dorostu už na plné obrátky běží druhá polovina základní části. Přerovští Zubři po domácím triumfu nad Porubou tentokrát cestovali k soupeři, a to konkrétně do Břeclavi, která zatím získala do tabulky jen jediný bod. Jasnou roli favorita přerovský tým bez větších potíží splnil i v nekompletní sestavě a soupeře porazil 9:3. Na dva slepené góly sice dokázali domácí reagovat snížením stavu, ale poté už se začali trefovat přerovští hráči, kteří si vypracovali velký náskok. Malou kaňkou na jinak úspěšném utkání ale byly poslední minuty, kdy Přerov po velkých obranných chybách povolil domácím alespoň mírně snížit skóre. Zajímavostí duelu pak byly tři trestná střílení, která ale gólový efekt nepřinesla. Břeclav z nich mohla skórovat dvakrát, Přerov jednou.
21.kolo, neděle 12.12.2010
HC LVI Břeclav - HC ZUBR Přerov
HC LVI Břeclav - HC ZUBR Přerov
3:9
(1:4, 0:3, 2:2)
Branky a nahrávky: 10. Papp (Drobilič), 57. Vaculík (Papp), 60. Papp - 6. Rajnoch (Čelko), 6. M. Kratochvíl (Řezáč), 11. Malínek (Gazda), 15. Gazda (Zbořil), 22. Rajnoch (Mašíček), 26. D. Šťastný (Mašíček), 32. Zbořil (D. Šťastný, Rajnoch), 43. Š. Kratochvíl (Gazda, M. Kratochvíl), 55. D. Šťastný (Rajnoch). Rozhodčí: Škach - Goňa, Obadal. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 53. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:9, 3:9.
Michálek - Čápek, Nešpor, Papp, Polák, Sítek, Strapina, Lejska, Höss, Vaculík, Drobilič, Ondrušík
Zemanovič (41. Loučka) - Kostiha, Andrýsek, Mašíček, Zbořil, Švrček, Tomiga, Klusal - Janás, Gazda, Malínek - D. Šťastný, Rajnoch, Čelko - Š. Kratochvíl, Řezáč, M. Kratochvíl