Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost opět úspěšný! V Opavě vybojoval cennou výhru 5:3

Starší dorost opět úspěšný! V Opavě vybojoval cennou výhru 5:3
O p a v a – Po reprezentační přestávce se znovu naplno rozběhla také liga starších dorostenců a tým přerovských Zubrů po téměř čtrnáctidenní odmlce čekalo hodně náročné utkání v Opavě. Ta v letošní sezóně na svém ledě ještě neprohrála a na Přerov si pořádně brousila zuby. Zubři se však stali prvním týmem, který letos na ledě Slezanu uspěl. Výhra 5:3 se ale nerodila lehce. Domácí v první i druhé třetině dokázali smazat náskok Zubrů díky využité přesilovce a o vítězi se tak rozhodlo až z kraje třetí části. To Přerov po menších změnách v sestavě zabojoval a dostal se do vedení o dva góly. Opava sice v závěru při vlastním oslabení ještě vykřesala jiskru naděje na remízu, ale tu Zubři bleskově sfoukli pátým gólem.
15.kolo, neděle 21.11.2010
HK Opava - HC ZUBR Přerov
HK Opava - HC ZUBR Přerov
3:5
(1:1, 1:1, 1:3)
Branky a nahrávky: 19. Březina (Lichý), 34. Březina (Gulda, Hájek), 58. Gulda (Lichý) - 5. Fibrich (M. Kratochvíl, Zbořil), 27. Mašíček, 41. D. Šťastný (Fibrich, Rajnoch), 47. Adámek (Rajnoch, D. Šťastný), 59. Dostálek (Hradil). Rozhodčí: J. Jeřábek - Koliba, Mrákava. Vyloučení: 5:7. Využití: 2:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 60. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:4, 3:4, 3:5.
Kober - Bendík, Humplík, Slavík, Hájek, Ježek, Hudeček, Harazim, Březina, Cios, Holiš, Chvěja, Gulda, Machač, Lichý
Mánek - Kostiha, Adámek, Mašíček, Švrček, Andrýsek, Zbořil, R. Šťastný, Tomiga - Dostálek, Rajnoch, D. Šťastný - Malínek, Gazda, Janás - M. Kratochvíl, Fibrich, Hradil - Řezáč, Šnirc, Š. Kratochvíl