Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorostenci už podruhé v letošní sezóně porazili Břeclav 7:0

Starší dorostenci už podruhé v letošní sezóně porazili Břeclav 7:0
P ř e r o v – Všechny mládežnické soutěže jsou v plném proudu a výjimkou není ani liga staršího dorostu. Ta dnes pokračovala 12. kolem, které svedlo do boje přerovské Zubry s beznadějně poslední Břeclaví. Domácí chtěli v utkání potvrdit jasnou roli favorita, ale jejich výkon, zejména v první polovině zápasu, rozhodně nebyl ideální. Přerov už ve třetí minutě otevřel skóre, v dalším průběhu první třetiny však řadu velkých šancí spálil. Až od druhé části hry Zubři svoji hru zlepšili a to se projevilo také ve skóre. Břeclav přijela na Hanou pouze s necelými třemi pětkami a proto jí síly ubývaly. Po dalších šesti trefách se stav zápasu zastavil na 7:0 a Zubři tak svého soupeře porazili stejně, jako před časem na jihu Moravy. Navíc jako přes kopírák vyšly i jednotlivé třetiny.
12.kolo, neděle 31.10.2010
HC ZUBR Přerov - HC LVI Břeclav
HC ZUBR Přerov - HC LVI Břeclav
7:0
(1:0, 3:0, 3:0)
Branky a nahrávky: 3. Š. Kratochvíl (Novák), 25. Fibrich (M. Kratochvíl, Rajnoch), 35. Rajnoch (D. Šťastný, Zbořil), 36. D. Šťastný (Rajnoch), 46. Mašíček (D. Šťastný), 59. Janás (Gazda, Fibrich), 60. Adámek (D. Šťastný). Rozhodčí: Klimecký - Dohnal, Novotná. Vyloučení: 4:5, navíc Strapina (Břeclav) 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 0:2. Diváci: 64. Průběh utkání: 7:0.
Loučka - Adámek, Kostiha, Mašíček, Švrček, Andrýsek, Zbořil, R. Šťastný, Klusal - D. Šťastný, Gazda, Malínek - Janás, Řezáč, Čelko - Fibrich, Rajnoch, M. Kratochvíl - Š. Kratochvíl, Šnirc, Novák
Michálek - Dvořáček, Sítek, Strapina, Höss, Nešpor, Čápek, Lejska, Papp, Sedláček, Polák, Ondrušík, Vaculík, Wald