Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Sérii tří zápasů venku zahájil starší dorost drtivou výhrou v Karviné

Sérii tří zápasů venku zahájil starší dorost drtivou výhrou v Karviné
K a r v i n á – Starší dorostenci HC ZUBR Přerov na čas opustili domácí prostředí a vydali se na třízápasové turné po stadionech soupeřů. První duel odehráli přerovští Zubři v pátek na ledě Karviné a zvládli jej bez vážnějších potíží. Rozjezd do zápasu měli sice naši hráči pomalejší, ale gól v desáté minutě vše změnil. Od té chvíle Zubři svého soupeře hodně přehrávali a dokázali svoji převahu vyjádřit i gólově. V první třetině vstřelil Přerov čtyři góly a stejný počet přidal i ve třetině druhé. Domácí zaznamenali čestný úspěch až tři minuty před koncem za stavu 0:10, a to díky zbytečným faulům Zubrů. Dvě využité přesilovky, čtyři góly ve vlastním oslabení a dalších pět gólů při hře v plném počtu stanovily konečné skóre 11:1 pro Přerov!
7.kolo, pátek 15.10.2010
HK Karviná - HC ZUBR Přerov
HK Karviná - HC ZUBR Přerov
1:11
(0:4, 0:4, 1:3)
Branky a nahrávky: 58. Tkáč (Sládek, Jilich) - 10. D. Šťastný, 12. Fibrich (Rajnoch), 13. Gazda (Malínek, D. Šťastný), 14. Zbořil (Fibrich), 28. D. Šťastný (Gazda, Malínek), 34. Fibrich (Rajnoch), 37. Rajnoch (Fibrich, M. Kratochvíl), 40. Švrček (M. Kratochvíl, Rajnoch), 51. Rajnoch, 57. Čelko (Řezáč), 59. Čelko (Janás). Rozhodčí: Klapetek - Tuizal, Řezáč. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:2. V oslabení: 0:4. Diváci: 40. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:10, 1:10, 1:11.
Noga - Juřík, R. Orság, Jilich, Kurovský, M. Orság, Sládek, Koóš, Brél, Tkáč, Majetný, Staš, Charvát, Procházka, Pacas
Zemanovič (34. Loučka) - Andrýsek, Adámek, Mašíček, R. Šťastný, Švrček, Zbořil, Klusal - D. Šťastný, Gazda, Malínek - Janás, Řezáč, Čelko - Fibrich, Rajnoch, M. Kratochvíl - Š. Kratochvíl, Šnirc, Novák