ZÁPASY ONLINE ► MUŽI: Přerov - Vsetín 2:4  |  JUNIOŘI: Mladá Boleslav - Přerov (ODLOŽENO)  |  DOROST: Přerov - Třinec 6:5 (SN)

Představujeme partnery klubu: Developerská a investiční skupina RC Europe

Představujeme partnery klubu: Developerská a investiční skupina RC Europe
P ř e r o v – Lední hokej patří mezi sporty, které nelze provozovat na profesionální úrovni bez dostatku finančních prostředků. Klub HC ZUBR Přerov proto děkuje všem věrným partnerům za podporu, bez níž byl nemohl hrát v Maxa lize důstojnou roli. Na oficiálním webu u této příležitosti zahajujeme seriál, ve kterém budeme partnery přerovských hokejistů postupně představovat.
Developerská a investiční skupina RC EUROPE je v portfoliu partnerů klubu HC ZUBR Přerov nováčkem. Řady podporovatelů hokeje rozšířila letos v květnu. Má bohatou a dlouhou historii. Na trhu působí více než 19 let a za tuto dobu dokončila stovky různých projektů. Ať už komerčních v podobě retailových parků, moderních kancelářských budov, ale také bytových domů. A to nejen v České republice, ale i v zahraničí. Konkrétně v Rumunsku, Srbsku a Chorvatsku.

RC EUROPE v minulých měsících oznámila svůj záměr vybudovat moderní průmyslovou a logistickou zónu v Přerově přibližně 300 metrů od sjezdu z budoucího rozšíření dálnice D1. Konkrétně by v dané lokalitě mezi areálem bývalých Přerovských strojíren a místní částí Henčlov měly postupně vzniknout minimálně tři haly. Společně s další etapou na pozemcích v katastru obce Troubky společnost plánuje vybudovat více než 110 tisíc m2 výrobních a skladovacích hal v hodnotě přibližně 3 miliardy korun, ve kterých najde pracovní uplatnění až 2,5 tisíce lidí.

Logo jednoho z nejvýznamnějších partnerů najdou fanoušci na ledě, na mantinelech, nad jižní tribunou zimního stadionu i na zadní straně dresů A-týmu.

„Hokej má v Přerově bohatou tradici a historii. Já sám mám k němu velmi blízko, protože za Zubry hrají oba moji synové. Naše firma navíc postupně rozjíždí na Přerovsku obchodní projekty, proto nám spojení s klubem HC ZUBR Přerov dává smysl a dali jsme zelenou jeho podpoře. Již při jednáních jsme uváděli, že chceme regionu něco přinést a podporovat nejen kulturu, ale také sport," řekl Jan Strejček, projektový manažer společnosti RC EUROPE.