ZÁPASY ONLINE ► MUŽI: Sokolov - Přerov (sobota 17:00)  |  JUNIOŘI: Přerov - Jihlava (pátek 17:00)  |  DOROST: Poruba - Přerov (ODLOŽENO)
PERMANENTKY ► Online prodej permanentních vstupenek na novou sezonu 2024/25

Tři vstupenky za cenu dvou. Přiďjte podpořit Zubry do říjnové bitvy na moravském poli

Tři vstupenky za cenu dvou. Přiďjte podpořit Zubry do říjnové bitvy na moravském poli
P ř e r o v – Přerovské hokejisty čekají v první polovině října doma duel s Porubou, moravský souboj se Vsetínem a hanácké derby s Prostějovem. Zubři pro tuto „bitvu na moravském poli“ připravili pro své fanoušky akci na nákup vstupenek. Do pondělí 30. září do půlnoci si můžete na tomto odkaze zakoupit balíček vstupenek na všechny tři zápasy. Zaplatíte ale pouze za dva zápasy, třetí máte zdarma.
„Čeká nás trojice domácích zápasů, ve kterých se střetneme s našimi blízkými soupeři. Proto jsme se rozhodli připravit speciální balíček vstupenek, jehož koupí získáte jeden zápas zdarma. Poruba, Vsetín i Prostějov jsou soupeři s nejvyššími ambicemi a my chceme atraktivitu těchto zápasů ještě zvýraznit. Rád bych proto pozval všechny fanoušky na hokej, abychom společně co nejvíce zaplnili tribuny a jako šestý hráč pomohli našemu týmu vybojovat vítězství," řekl Tomáš Pluháček, jednatel klubu.

>>>Online prodej<<<