Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Se Zubrem i do další sezony, pivovar Zubr zůstává generálním partnerem klubu

Se Zubrem i do další sezony, pivovar Zubr zůstává generálním partnerem klubu
Pro přerovský hokej jde o naprosto zásadní zprávu. Představitelé klubu HC ZUBR Přerov, který patří mezi stabilní účastníky první hokejové ligy, podepsali novou smlouvu o pokračování spolupráce s významnou přerovskou společností Pivovary CZ Group, jejíž součástí je i pivovar Zubr. Ten tak zůstává generálním partnerem hokejových Zubrů i pro novou sezonu 2024/25.
Pivovar, s historií přesahující 150 let, si zakládá na produkci kvalitního piva podle klasických českých pivovarnických postupů. Přerovské pivo pravidelně oceňují jak odborníci v degustačních soutěžích, tak široká veřejnost, včetně přerovských hokejových fanoušků.

„Podpora pivovaru Zubr, jakožto generálního partnera je pro náš hokejový klub naprosto zásadní. Bez něj bychom nemohli hrát první ligu, ve které se pravidelně účastníme play-off. Jsem velmi rád, že naše spolupráce bude pokračovat i v sezoně 2024/25, která je pro nás jubilejní desátou sezonou v první lize. Pivovar Zubr představuje jeden z nejvýznamnějších podniků v přerovském regionu a takto významných partnerů, nejen z regionu, by náš klub potřeboval určitě více,“ říká jednatel HC ZUBR Přerov Tomáš Pluháček.

„Spolupráce přerovského hokeje s naším pivovarem Zubr dlouhodobě funguje. Pivo, hokej a fanoušci, to je spojení, které rádi podporujeme. Věříme, že nová sezona bude pro klub co nejvíce úspěšná," doplňuje ke spolupráci René Musila, předseda představenstva Pivovary CZ Group.

Pivovar se zubrem ve znaku je generálním partnerem přerovského hokejového klubu od roku 2007. Díky jeho výrazné podpoře se klub nejprve stal stabilním účastníkem druhé hokejové ligy. V sezoně 2014/15 se pak po sedmnácti letech čekání vrátil do první ligy, kde se mu devětkrát v řadě podařilo postoupit do čtvrtfinále play-off.

Svého dosud nejlepšího prvoligového umístění dosáhl A-tým Zubrů v ročníku 2019/20, kdy po 58 kol trvající základní části obsadil v tabulce druhou pozici. Vedle A-mužstva se v klubu rozvíjí také mládež. Týmy dorostu a juniorky aktuálně působí v nejvyšších českých soutěžích, další odchovanci hrají v zahraničí a nastupují za českou reprezentaci.