Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Pivovar ZUBR dalších pět let hlavním sponzorem klubu!

Pivovar ZUBR dalších pět let hlavním sponzorem klubu!
P ř e r o v - V úterý 31.8.2010 se konala v prostorách Městského domu Přerov valná hromada klubu HC ZUBR Přerov s.r.o., na níž bylo mimo jiné zvoleno nové vedení klubu HC ZUBR Přerov. Novým předsedou klubu HC ZUBR Přerov se stal primátor statutárního města Přerova a senátor parlamentu ČR Ing. Jiří Lajtoch. Na závěr valné hromady byla slavnostně prodloužena sponzorská smlouva mezi Pivovarem ZUBR a.s. a klubem HC ZUBR Přerov s.r.o..
V úterý 31.8.2010 se konala v 19.00 hod v prostorách Městského domu Přerov valná hromada klubu HC ZUBR Přerov. Na její průběh a výsledky jsme se zeptali místopředsedy klubu HC ZUBR Přerov s.r.o. pro sportovní záležitosti Tomáše Blinky: "Tak jako každý rok proběhla před začátkem sezóny valná hromada, na níž jsme dnes podle programu zhodnotili výsledky klubu z minulé sezóny a to jak sportovní, tak ekonomické a následně jsme zvolili nové vedení klubu, které bude nově pracovat ve čtyřčlenném složení: předseda hokejového klubu pan primátor města Přerova Ing. Jiří Lajtoch, místopředseda hokejového klubu pro ekonomické záležitosti Ing. Michal Novák, místopředseda pro sportovní záležitosti Tomáš Blinka a čtvrtým členem představenstva klubu bude Ing. Karel Kundrátek. Ing. Lubomír Svoboda bude v nové sezóně pracovat jako jednatel hokejového klubu HC ZUBR Přerov s.r.o., kde bude mít na starosti účetnictví klubu. Současně bude vykonávat funkci marketingového manažera pro sezónu 2010-2011."

Ing. Jiří Lajtoch se narodil 11.12.1953 v Přerově. Vystudoval Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině. Od roku 1972 pracoval na Okresní správě spojů nejprve jako spojový mechanik a poté jako projektant. Od 1.1.1988 do 24.11.1998 vykonával na Městském národním výboru funkci vedoucího plánovacího a finančního odboru. Poté byl na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Přerova schválen do funkce místostarosty města Přerova. Tuto funkci vykonával i v dalším volebním období do 19.10.2006. 30.10.2006 na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Přerova byl zvolen primátorem statutárního města Přerova. V doplňovacích volbách do Senátu Parlamentu ČR byl dne 5.5.2007 zvolen senátorem za volební obvod 63. Je ženatý, má dvě dcery.

Pivovar ZUBR hlavním sponzorem klubu dalších pět let

Na závěr valné hromady byla ve 20.30 hod za účasti vedení Pivovaru ZUBR a.s., vedení hokejového klubu HC ZUBR Přerov s.r.o. a zástupců magistrátu statutárního města Přerova v čele s jeho primátorem Ing. Jiřím Lajtochem, slavnostně podepsána nová sponzorská smlouva mezi Pivovarem ZUBR a.s. a hokejovým klubem HC ZUBR Přerov s.r.o. Smlouva uzavřená v roce 2007 přinesla obostrannou spokojenost a očekávané efekty. Nová smlouva je podepsána na 5 let a přinese zlepšení podmínek pro hokejový klub, především v tom, že bude klub více motivovat k dosažení co nejlepších výsledků. Pivovar ZUBR zůstává i nadále hlavním sponzorem klubu. Je kladen důraz na postup týmu mužů HC ZUBR Přerov s.r.o. do play off 2.ligy a v něm dosažení co nejlepších výsledků. Za Pivovar ZUBR a.s. smlouvu podepsal jeho ředitel Ing. Pavel Svoboda, za HC ZUBR Přerov s.r.o. z pověření výkonného výboru klubu HC ZUBR Přerov marketinkový manažer klubu Ing.Lubomír Svoboda.

Videozáznam ze slavnostního podpisu nové smlouvy s pivovarem ZUBR naleznete na TV ZUBR