ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Zubři získali velkou posilu do obrany! Jejich dres bude znovu oblékat Lukáš Forman

Zubři získali velkou posilu do obrany! Jejich dres bude znovu oblékat Lukáš Forman
P ř e r o v – Oslavy příchodu nového roku jsou pryč a Zubři už znovu mají napilno, protože sezona se postupně přibližuje ke svému vrcholu. Hned ve druhém lednovém dnu Přerov hlásí velkou posilu do své defenzívy. Jeho dres bude znovu oblékat obránce Lukáš Forman.
Pětadvacetiletý zadák Lukáš Forman přichází do známého prostředí. U Zubrů totiž působil v sezoně 2015/16, kdy byl Přerov novicem Chance ligy a modrožlutý trikot oblékal také v následujícím ročníku. Tehdy ale ještě s přízviskem Vágner. Poté se vrátil zpět do mateřské Komety Brno, která jej však uvolnila do Třebíče, za kterou důrazný bek převážně nastupoval. V sezoně 2018/19 následovala štace v karlovarské Energii, ovšem formou střídavých startů Forman znovu vypomáhal Bílým hvězdám z Vysočiny.

V Horácké Slavii Třebíč začal také letošní sezonu (34 zápasů, 6+11), ale s rokem 2020 přichází v jeho kariéře další zatáčka, která směřuje zase na Hanou.

Zkušeným bekem Zubři vyztuží své obranné řady. Lukáš Forman dosud za Přerov odehrál 94 zápasů s bilancí 4+6. Počínaje sobotním zápasem ve Vsetíně přidá další.

„Chtěli jsme ještě před uzávěrkou přestupů doplnit obranu. Naskytla se nám možnost mít Lukáše a využili jsme toho. Patří k nejlepším obráncům Chance ligy a navíc to v Přerově dobře zná. Věříme, že pro nás v důležitých zápasech v závěru sezony bude velkou oporou,“ řekl Pavel Hanák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.

Statistiky Lukáše Formana