Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Premiérový DAY OFF HC ZUBR PŘEROV se vydařil, přišlo přes tři sta lidí

Premiérový DAY OFF HC ZUBR PŘEROV se vydařil, přišlo přes tři sta lidí
P ř e r o v – Novou akcí potěšili své příznivce hokejisté Přerova. Při DAY OFF v MEO Aréně si na své přišli děti i dospělí. Na zábavný „veřejňák" s hudbou a maskotem, crossfit s Jakubem Grofem, zdravovědu s masérkou Hanou Plhalovou, ukázku správné techniky bruslení s Vladimírem Kočarou, kávu zdarma od Tomáše Sýkory a Jiřího Krisla, koláčky zdarma od Pavla Hanáka či broušení bruslí od kustoda Lukáše Menšíka dorazily více než tři stovky lidí. Všichni si také užili setkání s A-týmem, který další zápas Chance ligy čeká až ve středu 13. listopadu od 18 hodin doma proti Slavii Praha.

První ročník DAY OFF HC ZUBR PŘEROV si nenechal ujít ani Ondřej Pěcha z Lipníku nad Bečvou. „Na stadionu panovala příjemná atmosféra. Jako fanoušek jsem to vnímal tak, že šlo o skvělou akci s hráči klubu v reprezentační pauze," kvitoval.

Se Zubry, například obráncem Martinem Weinholdem, si v přátelské atmosféře popovídal. „Všichni byli ochotní prohodit několik slov. Jak o hokeji, tak životě mimo led," přiblížil.

Velmi oceňoval práci kustoda přerovského mužstva Lukáše Menšíka, jenž si u brusky dával záležet na broušení bruslí. „Myslím si, že by se podobné akce mohly do budoucna opakovat. Podle mě byl DAY OFF úspěšný a krásně zkrátil reprezentační přestávku," svěřil se patnáctiletý Pěcha.

„Jsme velice potěšeni zájmem o tuto naši prvotinu v MEO Aréně. Rádi jsme v jeden den netradičně potěšili naše fanoušky, rodiče malých Zubříků, partnery i veřejnost a odměnili je za přízeň, kterou Zubrům věnují v zápasovém nasazení. DAY OFF se zařadí mezi tradiční akce v průběhu sezony," uvedla marketingová manažerka HC ZUBR Přerov Martina Hrušková, iniciátorka akce.

>>>Všechny snímky z DAY OFF najdete v galerii<<<