ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Páteční DAY OFF pro celou rodinu! Zubři připraví fanouškům zážitkové odpoledne

Páteční DAY OFF pro celou rodinu! Zubři připraví fanouškům zážitkové odpoledne
P ř e r o v – Na pohodové zpestření reprezentační přestávky si přijdou fanoušci hokejistů Přerova. Zubři pro ně zorganizují novou akci s názvem DAY OFF HC ZUBR PŘEROV. V MEO Aréně se uskuteční v pátek 8. listopadu od 17:15 do 19:15. Zábavné aktivity čekají na děti i dospělé. Jedinečný zážitek slibuje ukázka správné techniky bruslení s Vladimírem Kočarou, crossfit s Jakubem Grofem či mimo jiné zdravověda s masérkou Hankou Plhalovou. Vstup na stadion a všechna stanoviště jsou zdarma!

Na ledové ploše MEO Arény odstartuje DAY OFF HC ZUBR PŘEROV aktivitami pro děti s mládežnickými trenéry. Probíhat budou celou hodinu – od 17:15 do 18:15. Následně je za neustálého zapojení nejmenších účastníků vystřídají volné bruslení – neboli „veřejňák" – s hudbou a maskotem a ukázka správné techniky bruslení (všechny bruslící děti musejí mít helmu – stačí i cyklistická či lyžařská – a rukavice, pozn. red.). Té se ujme hlavní trenér A-mužstva a sportovní manažer mládeže Vladimír Kočara.

Od začátku akce se zároveň kustod Lukáš „Meňa" Menšík bude ohánět za bruskou a všem zájemcům zdarma nabrousí brusle. Masérka Zubrů Hana Plhalová zase na svém stánku zabaví děti zdravovědou, při které se bystré hlavičky mohou těšit na věcné ceny, a navíc bude mít pro dospělé přichystanou speciální masérskou lavici určenou k regeneraci zad. Trenér Jakub Grof se pak chopí lekce crossfitu. Na stadionu sestaví cvičební okruh pro malé i velké. Na šikovné kluky a holky bude čekat drobná odměna.

Souběžně s aktivitami na ledě a kolem něj bude probíhat program ve VIP salonku určený především pro doprovod dětí. Pokud si mámy a tátové budou chtít po náročném týdnu odpočinout, mohou se zdarma občerstvit kávou od kapitána Tomáše Sýkory a jeho asistenta Jiřího Krisla, případně koláčkem od sportovního manažera a vedoucího A-mužstva Pavla Hanáka. Dělat starosti si nemusejí, ani když s sebou vezmou nebruslící potomky. Ti budou moci změřit síly s hráčem A-týmu, na PlayStation se společně stanou aktéry utkání zámořské NHL.

Ve fanshopu dojde na premiéru, vůbec poprvé bude k zakoupení oficiální plakát Zubrů pro sezonu 2019/20.

Vstup, stejně jako všechna stanoviště na DAY OFF HC ZUBR PŘEROV jsou pro všechny fanoušky zdarma. Přijďte si zpříjemnit reprepauzu a dorazte v pátek do MEO Arény!