ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Prázdninová soutěž je tady! Vyšperkujte vaše léto do modrožluté a vyhrajte sud piva

Prázdninová soutěž je tady! Vyšperkujte vaše léto do modrožluté a vyhrajte sud piva
P ř e r o v – Jedete na společný výlet, pořádáte bazénovou párty nebo třeba oslavu narozenin na chatě? Oblečte se do barev klubu, vyzdobte pergolu nebo upečte modrožlutý narozeninový dort - vše se počítá! O nejlepších fotkách se následně bude hlasovat v galerii na Facebooku. Majitelé nejúspěšnějších snímků se mohou těšit na ceny od generálního partnera Pivovaru ZUBR v podobě sudů jedenáctky ZUBR Grand či kartonů plechovek. Vyhlášení soutěže proběhne při posledním přípravném zápase v MEO Aréně proti Frýdku-Místku.

Své fotografie – za každého fanouška jednu nejpovedenější – posílejte do čtvrtka 15. srpna na e-mailovou adresu soutez@hokejprerov.cz. Všechny soutěžící snímky se následně objeví ve speciální galerii na klubovém Facebooku, kde se o vítězi bude do soboty 31. srpna hlasovat prostřednictvím lajků. Tři fotky, které jich dostanou nejvíce, obdrží ceny od Pivovaru ZUBR.

Ten pro první místo připravil jako odměnu padesátilitrový sud piva ZUBR Grand včetně zápůjčky výčepního zařízení, pro druhé místo třicetilitrový sud piva ZUBR Grand se zapůjčeným výčepem a pro třetí místo dva kartony plechovek piva ZUBR Grand (celkově 48 piv). Tak neváhejte, nažhavte fotoaparáty nebo mobily a zapojte se do letní zubří soutěže!