ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Akademie Základní školy Želatovská se nesla ve znamení hokejbalu, hostilo ji nové hřiště

Akademie Základní školy Želatovská se nesla ve znamení hokejbalu, hostilo ji nové hřiště
P ř e r o v – Tradiční sportovní akademii uspořádali na konci května na Základní škole Želatovská. Na rozdíl od loňska se tentokrát konala venku na čerstvém vzduchu. Organizátoři využili před nedávnem postavené hokejbalové hřiště v sousedství školy. Uskutečnil se na něm i tradiční zápas mezi prvňáky a deváťáky, po němž následovalo vyhlášení nejlepších žáků a symbolické předání „zlaté“ hokejky.

Akademie ZŠ Želatovská odstartovala důkladnou ukázkou hokejového tréninku, kterého se zhostili hráči z první třídy společně se svými trenéry. Následné exhibiční utkání mezi prvňáky a deváťáky mělo hokejbalové parametry. Mladší tým porazil své starší protějšky rozdílem tří branek 4:1.

Ředitel školy Přemysl Dvorský poté ocenil tři nejlepší žáky z každé třídy. Diplom a dárkový poukaz v hodnotě 1000 korun do fanshopu Zubrů si vysloužili nejen díky svým hokejovým schopnostem, ale také zásluhou svého chování ve škole a prospěchu.

Závěrečnou tečku za každoroční akcí udělalo předávání „zlaté“ hokejky. Od zástupců 9. B, kteří ve studiu na škole končí, putovala do rukou dětí z 1. B.

>>>Kompletní fotogalerie z akce<<<