Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Velká posila pro zubří obranu! Do Přerova se vrací Jiří Krisl, upsal se na dva roky

Velká posila pro zubří obranu! Do Přerova se vrací Jiří Krisl, upsal se na dva roky
P ř e r o v – V uplynulých dnech Zubři potvrdili hráče spíše do útočné fáze, proto nyní přichází na řadu také defenziva. Ta získává výraznou postavu, která bude v sezoně hrát jednu z hlavních rolí. Po hodně úspěšné měsíční anabázi v nedávno skončené sezoně se do přerovského dresu vrací obránce Jiří Krisl!
Obránce Jiří Krisl odehrál v uplynulé sezoně za Zubry celý leden. Devět zápasů, tři góly, čtyři asistence a nepříjemné momenty pro soupeře. Byl to měsíc velmi dobře odvedené práce, což fanoušci ocenili. Loučení s Přerovem bylo hodně emotivní, navíc po demolici Kladna v 52. kole Chance ligy. „Hodně se mi tady dařilo, takže bylo opravdu těžké odcházet. Chtěl jsem zůstat do konce sezony, ale bohužel to nevyšlo. Jsem hokejista a takové věci se ve sportu stávají. Nemohl jsem to nijak ovlivnit,“ přiznal ostřílený zadák.

Na zbytek sezony se vrátil k Rysům do Frýdku-Místku, kteří do play-off těsně neproklouzli. Tým Zubrů tak v závěru ročníku pečlivě sledoval. „Byl jsem s klukama pořád v kontaktu. Myslím si, že dostali zrovna toho nejtěžšího soupeře, kterého dostat mohli. Byla škoda, že sérii s Kladnem trochu více neprodloužili, ale na druhou stranu to nebyla ani žádná tragédie. Kluci bojovali srdcem, a to bylo důležité,“ vrátil se k závěru mistrovských bojů.

Nová sezona 2019/2020? Zájem Přerova trval, neutichl, proto se třiatřicetiletý obránce hlásí zpátky do služeb Zubrů. Tentokrát už nastálo a navíc s dvouletou smlouvou! „Vím, do čeho jdu a stejně tak vím, co ode mě očekávají trenéři. Věřím, že navážu na ten loňský měsíc a obě strany budou znovu spokojené. Moc se těším jak na zápasy, tak hlavně na přerovské publikum,“ dodal Krisl s nadšením.

„Nebylo žádným tajemstvím, že jsme o Jirku hodně stáli. Jsme rádi, že se to podařilo, i když jednání nebyla vůbec jednoduchá. Měl by plnit důležitou roli jak na ledě, tak i v kabině," uvedl k angažování výrazné posily Pavel Hanák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.