Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Dlouholetý kapitán bude hrát! Tomáš Sýkora přidá další sezonu za přerovské Zubry

Dlouholetý kapitán bude hrát! Tomáš Sýkora přidá další sezonu za přerovské Zubry
P ř e r o v – I v příští sezoně Chance ligy bude přerovský dres oblékat zkušený útočník a klubová legenda v jedné osobě. Zubři prodloužili spolupráci se svým kapitánem z posledních let Tomášem Sýkorou. Odchovanec MEO by měl v příštích měsících ještě více pomáhat s mladými hráči v týmu.

Tomáši Sýkorovi se v loňské sezoně dařilo. V základní části Chance ligy vynechal jediný zápas, když pro únorové derby na ledě Vsetína dostal od trenérů volno. Za 55 startů nasbíral proti různým soupeřům 17 branek a 18 asistencí, v play-off s kladenskými Rytíři zapsal jeden gól a jednu gólovou nahrávku. V celkové produktivitě Přerovanů obsadil druhou příčku, více bodů zaznamenal pouze další centr Roman Pšurný.

„Tomáš měl loni dobrou sezonu a je správný kapitán jak na ledě, tak i v kabině. Po sezoně jsme si sedli a nakonec se domluvili na další rok. Jsem za to rád, Tomáš by měl ještě více pomáhat s našimi mladými hráči. V tomto ohledu bude mít ještě důležitější roli než dřív," prozradil k Sýkorově pokračování sportovní manažer Zubrů Pavel Hanák.