Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Zubři hlásí velkou novoroční posilu! Do Přerova přichází zkušený obránce Jiří Krisl

Zubři hlásí velkou novoroční posilu! Do Přerova přichází zkušený obránce Jiří Krisl
P ř e r o v – Z nového roku 2019 sice uplynul jen malý kousek, ale Zubři už ohlašují první letošní posilu! Přerovský dres bude oblékat zkušený obránce Jiří Krisl, který po odchodu z Havířova dosud působil ve Frýdku-Místku. V týmu Zubrů se potká se svým velkým kamarádem, útočníkem Markem Sikorou.
Třiatřicetiletý obránce Jiří Krisl byl osm sezon kapitánem a výraznou oporou Havířova, jehož je i odchovancem. Před začátkem letošní sezony však změnil působiště. Stáli o něj také Zubři a týmy ze slovenské extraligy, jenže zkušený zadák dal zelenou nabídce z Frýdku-Místku, kde ve dvaatřiceti zápasech zapsal tři góly a pět asistencí. Spojení Krisla se Zubry ale přece jen přichází. Naváže tak na sezonu 2005/2006, ve které tehdy za druholigový Přerov odehrál tři zápasy.

„S Jirkou se známe dlouho. Je to velký bojovník, který dobře zapadne i do kabiny. Měli jsme o něj zájem už před začátkem sezony, ale tehdy to nakonec nevyšlo. Proto jsme moc rádi, že teď už se jeho příchod do Přerova podařil realizovat. Věříme, že bude pro nás velkou posilou a pomůže nám v boji o play-off, které je naším cílem,“ uvedl Pavel Hanák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.

Obránce Jiří Krisl přichází k Zubrům na měsíční hostování s možností opce do konce sezony.

Statistiky Jiřího Krisla