Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Chceme, aby na ZUBR Cup přišlo co nejvíce lidí, říká Navrátil a láká na kvalitní soupeře

Chceme, aby na ZUBR Cup přišlo co nejvíce lidí, říká Navrátil a láká na kvalitní soupeře
P ř e r o v – Prestižní turnaj s atraktivními účastníky v přerovském prostředí se blíží. Na ZUBR Cupu se hokejisté z města na řece Bečvě utkají s prvoligovým konkurentem z Jihlavy, účastníkem slovenské nejvyšší soutěže Novými Zámky a týmem z Tipsport extraligy Zlínem. Na zajímavé souboje se těší i útočník Jakub Navrátil. Tribuny MEO Arény by rád viděl co nejvíce zaplněné.

Poslední zápas před ZUBR Cupem absolvoval Přerov v Porubě. Nováčka CHANCE LIGY sice přestřílel, k vítězství to však nevedlo. „Dělali jsme strašně moc chyb v obraně, což se nesmí stávat,“ promluvil Navrátil o hlavní příčině porážky 3:7. Na lepší defenzívní činnosti už Zubři podle jeho slov zapracovali v tréninku. „Navíc musíme dávat více gólů. Většinu šancí jsme v Porubě nevyužili,“ uvědomuje si.

V rámci prestižního domácího turnaje se Hanáci postupně střetnou s Jihlavou (14. 8., 18.00), Novými Zámky (15. 8., 18.00) a Zlínem (16. 8., 19.00). „Osobně se moc těším. Čekají nás i zajímaví soupeři jak ze slovenské, tak naší extraligy,“ pochvaluje si Jakub Navrátil.

Na celý turnaj výhodněji

Na všechny tři dny ZUBR Cupu v Přerově si každý bude moci zakoupit speciální balíček vstupenek. Jeho cenu stanovilo vedení HC ZUBR Přerov na 100 korun, jednodenní lístek bude stát 50 korun.

Proti zlínským Beranům loni v závěru řádné hrací doby vyrovnával na 3:3. V prodloužení pak Zubři výsledek otočili a připsali si cenný triumf. „Nijak speciální to ale proti Zlínu mít nebudu. Připravím se jako na každý jiný zápas,“ odmítl rodák z Lipníku nad Bečvou, že by závěrečné představení Přerovanů na ZUBR Cupu osobně vnímal jako pikanterii.

MEO bude z posledního ročníku turnaje obhajovat druhé místo. Navrátil by rád hrál v co nejlepší atmosféře a před co nejpočetnější diváckou kulisou. „Chceme, aby lidé přišli a podporovali nás. Uvidí skvělé zápasy proti dobrým soupeřům, takže se určitě mají na co těšit,“ zve fanoušky na ZUBR Cup.