ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Třetí ročník turnaje v malé kopané je za dveřmi, přijeďte se do Radvanic pobavit!

Třetí ročník turnaje v malé kopané je za dveřmi, přijeďte se do Radvanic pobavit!
P ř e r o v – Letní příprava Zubrů už se přehoupla do druhé půle a již za tři týdny protne cílovou pásku. Také letos má velmi rozmanitý program, ve kterém nemůže chybět tradiční oblíbená akce s fanoušky. Turnaj v malé kopané v Radvanicích napíše už svůj třetí ročník. Letos se uskuteční v sobotu 9. června od 9:00 a po celý den nabídne nejen spoustu zábavy, ale i bohaté občerstvení. Jste proto srdečně zváni!
V radvanickém sportovním areálu se proti sobě postaví hokejisté, jejich skvělí fanoušci a samozřejmě i přátelé klubu HC ZUBR Přerov, kteří Zubry jakkoliv podporují. Akce má také za cíl spojit všechny, pro které je hokej v Přerově srdeční záležitostí a společně se pobavit. “Předchozí dva ročníky byly velice podařené, proto jsme moc rádi, že fanoušci pokračují v tradici a znovu takový turnaj zorganizovali. Během sezony nás skvěle podporují, takže teď chceme podpořit zase my je,“ řekl Pavel Hanák, sportovní manažer Zubrů.

"Je důležité, abychom společně táhli za jeden provaz a tato akce, při které strávíme s fanoušky celý den, je naprosto ideální," dodal Hanák.

Turnaj odstartuje už v 9:00. Na místě bude připraveno i bohaté občerstvení, včetně pochoutek z grilu. Proto si akci v Radvanicích nenechte ujít!