ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Třetí sezona v Přerově, dres Zubrů bude dál oblékat obránce Ľubomír Malina

Třetí sezona v Přerově, dres Zubrů bude dál oblékat obránce Ľubomír Malina
P ř e r o v – Soupiska A-mužstva Zubrů pro novou sezonu 2018/2019 už se v uplynulých dnech a týdnech začala postupně zaplňovat. Převážná část hráčů bude za Přerov bojovat o prvoligové body i nadále. Do této kategorie patří už také Ľubomír Malina, který je v pořadí čtvrtým potvrzeným obráncem.
Obránce Ľubomíra Malinu si Zubři vyhlédli před začátkem sezony 2016/2017. Šestadvacetiletý odchovanec Popradu se postupně stal stabilním článkem jejich defenzívy. A ve spojení s Přerovem bude pokračovat dál. „Měl jsem i nějaké jiné možnosti, ale jsem tady naprosto spokojený. Všechno ostatní tím pádem šlo stranou,“ řekl po stvrzení další spolupráce.

Tak tedy vzhůru do třetí sezony ve městě na řece Bečvě, kde si to rodák z Kežmarku oblíbil. „Od vedení klubu, přes trenéry i celou naši kabinu tady všechno skvěle funguje, což bylo pro mě rozhodující. Město je fajn, pivo je také super, takže nebylo co řešit,“ usmíval se Malina.

V uplynulé sezoně pětkrát skóroval a k tomu přidal deset asistencí. Cíle pro nový ročník WSM ligy? Tam má hráč s číslem 71 jasno. „Nikdy jsem nebyl ten, co se chce hnát za nějakými osobními body. Hlavně chci být platný pro tým, abychom společně bavili naše fanoušky, dařilo se nám vyhrávat zápasy a dostali jsme se zase do play-off, kam Přerov prostě patří.“

„Pocity z loňské sezony byly takové smíšené. Základní část nám vyšla opravdu skvěle, jenže pak jsme čtvrtfinále se Slavií hodně pokazili. Letos proto chceme do play-off nejen postoupit, ale konečně už v něm i něco vyhrát nebo ještě lépe se dostat do semifinále,“ dodal Ľubomír Malina.