Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Do přerovského hokeje se po letech opět vrací Meopta!

Do přerovského hokeje se po letech opět vrací Meopta!
P ř e r o v – Se začátkem nové sezóny 2011/2012 míří k hokejové veřejnosti velmi příjemná zpráva. Po dlouhých jednáních se vedení klubu HC ZUBR Přerov v úterý podařilo definitivně získat zpět velkého a zásadního partnera, který v minulosti hodně dlouhou dobu nejpopulárnější sport ve městě podporoval, ovšem v posledních letech na soupisce chyběl. Za celou řadou úspěchů přerovského hokeje je v jeho bohaté historii podepsána společnost Meopta – Optika a právě ta se nyní opět vrací na scénu. Tradiční modrožluté barvy bude podporovat nejen v sezóně letošní, ale také v těch následujících!
To je naše Meo! Kdo by neznal tento oblíbený pokřik, který každoročně mnohokrát během sezóny zní od přerovských fanoušků. Všichni tímto způsobem vzpomínají na léta dávno minulá, kdy byla Meopta jedním z hlavních sponzorů přerovského klubu. V té době hokej v našem městě zažíval celou řadu obrovských úspěchů a zápasy se na zimním stadionu těšily velmi vysoké návštěvnosti.

Od úterka 13. září 2011 už tento pokřik však nebude jen pouhou vzpomínkou na kdysi slavné doby. Světový výrobce nejrůznějších optických systémů, společnost Meopta – Optika se totiž po letech do přerovského hokeje vrací a chce mu pomoci k vyšším metám. Posun by měla zajistit nová smlouva o spolupráci, která byla mezi oběma subjekty podepsána v úterý v odpoledních hodinách. “Jedná se o víceletou smlouvu, která nám výrazným způsobem pomůže stabilizovat hokejový oddíl pro následující sezóny,“ uvedl krátce po podpisu Ing. Lubomír Svoboda, marketingový manažer klubu HC ZUBR Přerov.

Kromě něj se této velké události zúčastnil za hokejový klub také místopředseda pro ekonomické záležitosti Ing. Michal Novák. Na straně společnosti Meopta – optika pak její současný majoritní vlastník, Čechoameričan Paul Rausnitz a jednatel Ing. Vítězslav Moťka. Zubři tak hned v úvodu letošní sezóny dostali příjemnou vzpruhu, která, věřme, bude znát i na jejich výsledcích.

Zástupci hokejového klubu a Meopty po podpisu smlouvy. Zleva: Ing. Lubomír Svoboda, Ing. Michal Novák, Paul Rausnitz, Ing. Vítězslav Moťka.