ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Mladší dorost: Čtvrtá výhra v řadě! Zubři na domácím ledě zdolali vedoucí Mountfield

Mladší dorost: Čtvrtá výhra v řadě! Zubři na domácím ledě zdolali vedoucí Mountfield
P ř e r o v - Poslední tři zápasy nadstavbové části ELIOD Extraligy mladší dorost vyhrál a čtvrté vítězství za sebou toužil ukořistit v nedělním duelu s lídrem tabulky, kterým je hradecký Mountfield. A to se mu podařilo! Soupeř z východních Čech sice dokázal v první a druhé tercii zareagovat na přerovský gól, ale bojovně naladění Zubři minutu před koncem skórovali potřetí, na což už hosté ve zbytku času odpověď nenašli. Mladší dorost je tři kola před koncem nadstavby čtvrtý a má velkou šanci začít play-off doma.
35.kolo, neděle 4.3.2018
HC ZUBR Přerov - Mountfield HK
HC ZUBR Přerov - Mountfield HK
3:2
(1:1, 1:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 6. Ryšavý (Tarnoczy, Gréč), 29. Zeman (Kleniar, Tarnoczy), 59. Fencl (Kleniar, Tarnoczy) – 20. Janda (Kašpar, Lang), 34. Pelda (Jušta, Moravec). Rozhodčí: Markovský – Dopitová, Loun. Vyloučení: 4:4, navíc Zeman (Přerov) 5 minut + do konce utkání – Kašpar (Mountfield HK) 5 minut + do konce utkání. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 31:27. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2.
Suchánek – Raška, Zábranský, Holík, Zeman, Gréč, Štíbr, Ryšavý, Fencl, Petr, Kleniar, Hanák, Tarnoczy, Jobánek, Šilhavý
Žalčík – Pelda, Táborský, Boukal, Havlíček, Drbal, Perička, Moravec, Budina, Kašpar, Lang, Jušta, Šlaicher, Janda, Šedivý, Hynek, Boštík