Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Mladší dorost s velkou dávkou štěstí odvezl ze Vsetína fotbalovou výhru 1:0!

Mladší dorost s velkou dávkou štěstí odvezl ze Vsetína fotbalovou výhru 1:0!
V s e t í n – Závěrečné utkání roku 2014 odehráli mladší dorostenci na vsetínském Lapači. V bitvě se soupeřem, který se po trenérské rošádě hodně zvedl, byli Zubři pod tlakem, ten ale Valachům nebyl vůbec nic platný. Zatímco domácí nedokázali protrhnout neustávající obrovskou smůlu v zakončení, přerovský tým jedním gólem rozhodl o své výhře. Zubři jsou tak ve skupině o udržení i po pátém zápase bez porážky.
23.kolo, neděle 14.12.2014
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
0:1
(0:0, 0:1, 0:0)
Branky a nahrávky: 30. Raček (Navrátil, Mlčák). Rozhodčí: Smilek – Kurtin, Štěpánek. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Střely na branku: 32:16. Průběh utkání: 0:1.
Juřička – Mikulenčák, Ondračka, Ševčík, Dluhoš, Kollár, Nadymáček, Jenáček, Koňařík, Paroušek, Hrňa, Kristek, Klímek, Gorás, Fajkus, Půček, Paťava
Matoušek – Gábriel, Mlčák, Kleiner, Aulehla, Koudela, Kopeček, Krátký, Raček, Navrátil, Hotěk, Antoníček, Lašák, Hostášek, Plášek

Ohlasy trenérů

Luboš Jenáček (VHK Vsetín): My jsme dneska smutní z pohledu výsledku, nedali jsme doma gól, ale já musím kluky pochválit za bojovnost a za nasazení, myslím si, že jsme hráli pěkný a dobrý hokej. Bohužel pro nás byl v brance Přerova Jirka Matoušek, který tady loni působil, je to kvalitní golman. No a měli taky štěstí, protože my jsme měli snad čtyři nebo pět tyček, zvonilo to tady až do poslední řady. No, bohužel, potom jsme dostali ten rozdílový gól na nula jedna. Pak jsme tlačili, ve třetí třetině jsme měli dvacet střel, ale už se nám to tam nepodařilo dotlačit. Ale jak říkám, dneska musím kluky moc pochválit, protože pokud budeme takhle hrát dál, tak si myslím, že zažijeme ještě hodně radosti a vítězství.

Radomír Kužílek (HC ZUBR Přerov): Myslím si, že se tady dneska střetly dva nejlepší týmy ve skupině. Domácí jsou od té doby, co posílili, jednoznačně jeden z nejlepších týmů v soutěži. Dneska rozhodlo to, že nám výborně zachytal brankář. Pět tyček v zápasu, to je obrovské štěstí. Ale hráli jsme celkem disciplinovaně, až na závěrečné čtyři vyloučení, kdy jsme pustili soupeře do tlaku, tak jsme si dneska zasloužili minimálně remizovat a jsme šťastní za výhru. Přeji celému vsetínskému klubu krásné Vánoce a šťastný nový rok.