ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Starší dorost zahájil soutěž drtivou výhrou, Boskovicím Zubři natočili jedenáctku

Starší dorost zahájil soutěž drtivou výhrou, Boskovicím Zubři natočili jedenáctku
B o s k o v i c e – Starší dorost čekal na začátek své soutěže nejdéle ze všech kategorií, v pátek 19. září už ale vyrazil hrát o první body. Úvod se svěrencům trenéra Aleše Verlíka výborně podařil, na ledě Boskovic, posledního týmu loňské sezóny, si Zubři otevřeli střelnici a do domácí brány poslali jedenáct puků. Na začátku ovšem Přerov poskytl soupeři několik šancí, s přibývajím časem se ale dočkal gólových momentů. Ve druhém kole se starší dorost představí na ledě Šumperka.
1.kolo, pátek 19.9.2014
HC Boskovice - HC ZUBR Přerov
HC Boskovice - HC ZUBR Přerov
0:11
(0:4, 0:2, 0:5)
Branky a nahrávky: 4. Heralt (Kubíček), 7. Kolařík (Skříček), 9. Solař (Kenša), 9. Heralt (Kubíček), 26. Blahunek (Šťastný, Klapal), 27. Kenša, 43. Matuška (Kenša, Válek), 48. Zdráhal (Heralt), 54. Horký (Solař), 60. Heralt (Skříček), 60. Blahunek. Rozhodčí: Král – Antonín, Vašíček. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Střely na branku: 21:40. Průběh utkání: 0:11.
Külzer J. (27. Nečas) – Külzer N., Hrubeš M., Peša, Šindelář, Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Hejduk, Malach, Mazač, Fabiánek, Hořava, Vyskočil, Hrubeš K.
Schneider – Blahunek, Heralt, Kubíček, Kenša, Fridrich, Horký, Matuška, Skříček, Klapal, Válek, Rusňák, Pochyla, Šťastný, Solař, Kolařík, Zdráhal