Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Starší dorost: Tentokrát žádné drama, Zubři v Brumově-Bylnici vysoko zvítězili

Starší dorost: Tentokrát žádné drama, Zubři v Brumově-Bylnici vysoko zvítězili
P ř e r o v – Starší dorostenci mají v plném proudu sérii venkovních zápasů a v neděli v Brumově-Bylnici načali druhou půli základní části soutěže. Doma se Zubrům proti soupeři od slovenských hranic dlouho nedařilo a zdolali jej až po obratu v závěru utkání, tentokrát ale měl souboj jasnější průběh. Přerované se rychle ujali vedení a po domácím snížení bleskově přidali další gól. Třetí periodu už modrožlutí jasně ovládli a svoji převahu vyjádřili pěti brankami. Další utkání čeká na starší dorost v Uherském Brodě.
8.kolo, neděle 22.10.2017
HC Brumov-Bylnice - HC ZUBR Přerov
HC Brumov-Bylnice - HC ZUBR Přerov
2:8
(0:2, 1:1, 1:5)
Branky a nahrávky: 23. M. Lysák (Novosad, Morávek), 58. L. Lysák (Tulpa) – 7. Komačka, 8. Kopeček, 23. Gorás (Skopal, Wolf), 49. Komačka (Skopal, Šimanský), 51. Gorás (Tischer, Skopal), 52. Skopal (Kuba, Gorás), 54. Tischer (Wolf, Gorás), 54. Komačka (Kopeček, Šimanský). Rozhodčí: Škrobák – Vaněk, Štěpánek. Vyloučení: 7:1, navíc Tulpa (Brumov-Bylnice) 10 minut osobní trest – Frolek (Přerov) 5 minut + do konce utkání. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 19. Střely na branku: 14:40. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:8, 2:8.
Hamrla – Lukšo, Divoš, M. Lysák, Novák, Krůžela – Morávek, Častulík, Novosad, Tulpa, L. Lysák, Holba, Simon, Mikoviny
Kocák – Koudela, Tischer, Nesrsta, Svozil, Vohrabal, Vlček, Kopeček, Peluha – Skopal, Wolf, Gorás, Frolek, Šimanský, Komačka, Mynář, Krul, Kuba, Mrázek, Smejkal, Foltas