ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Junioři podruhé za sebou neuspěli, Uničov v hodně ostrém utkání získal všechny tři body

Junioři podruhé za sebou neuspěli, Uničov v hodně ostrém utkání získal všechny tři body
P ř e r o v – Napravit páteční nezdar s Warriorem se juniorům nepodařilo. Zubři totiž na domácím ledě překvapivě podlehli Uničovu, který si z MEO Arény odvezl jasné vítězství. Do potíží se Přerov dostal už v první třetině, kdy třikrát inkasoval. Přestože pak zabojoval a snížil, soupeř si znovu získal náskok a v ostrém zápase, jež poznamenala řada šarvátek a pět vyšších trestů, ukořistil všechny tři body.
17.kolo, neděle 20.11.2016
HC ZUBR Přerov - HC Uničov
HC ZUBR Přerov - HC Uničov
2:6
(1:3, 1:3, 0:0)
Branky a nahrávky: 20. Galetka (Skopal, Horký), 21. Müller (Ministr, Skříček) – 5. P. Hromádka, 5. Malý (Bohanos), 15. P. Hromádka (Kolovratník), 25. D. Hromádka (Malý), 38. Řečinský (Husták, Kolovratník), 40. Štreit (Malý, Husták). Rozhodčí: Kika – Doleček, Novotná. Vyloučení: 6:8, navíc Pecha (Přerov) 10 minut osobní trest, Matuška (Přerov) 5 minut + do konce utkání, Horký (Přerov) 5 minut + do konce utkání – Janků (Uničov) 5 minut + do konce utkání, Malý (Uničov) 5 minut + do konce utkání. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 66. Střely na branku: 28:31. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:6.
Kašpárek – Skříček, Smolka, Válek, Murla, Palacký – Ministr, Müller, Blahunek, Skopal, Galetka, Pecha, Zdráhal, Matuška, Horký, Solař
Urban – D. Hromádka, Janků, Kolovratník, Abrahám, Štreit – Husták, P. Hromádka, Malý, Řečinský, Sázel, Bohanos