ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Mladší dorost na domácím ledě opět vítězný, Zubři po velkém boji přetlačili Havířov

Mladší dorost na domácím ledě opět vítězný, Zubři po velkém boji přetlačili Havířov
P ř e r o v – Ve čtvrtek mladší dorost na domácím ledě utnul sérii porážek a k výhře nad Porubou přidal hned v následujícím kole další. Tentokrát si Zubři vyšlápli na velmi nebezpečný Havířov. Modrožlutí se během první třetiny dostali do vedení, které poté z přesilovky zvýraznili. AZet sice gólové manko snížil, ale více už mu bojovně hrající Přerov nepovolil. Všechny tři body tak za vítězství 2:1 zůstaly doma.
8.kolo, sobota 1.10.2016
HC ZUBR Přerov - AZ Havířov
HC ZUBR Přerov - AZ Havířov
2:1
(1:0, 1:1, 0:0)
Branky a nahrávky: 19. Hlaváč (Barveníček, Vohrabal), 22. Kleniar (Kopeček, Chytil) – 37. Revaj (Grygar). Rozhodčí: Cik – Doleček, Novotná. Vyloučení: 5:9. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 70. Střely na branku: 19:24. Průběh utkání: 2:0, 2:1.
Rachůnek – Šabršula, Kopeček, Raška, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman, Gréč – Krupa, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kleniar, Dvořáček, Hanák, Chytil, Štědrý
Štipčák – Dabrowski, Koubek, Frančiak, Thiel, Grygar, Hrček, Macurák – Tomeček, Wawrzckiewicz, Backa, Dufek, Přeček, Pindel, Byčkov, Čempel, Revaj

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Do zápasu jsme vstoupili dobře, nenechali jsme se na začátku soupeřem zatlačit. Havířovu jsme se vyrovnali bruslením a také bojovností. Nastoupili jsme bez několika útočníků. Navíc nám v první třetině ještě odstoupil ze zápasu Dominik Dvořáček a v průběhu třetí třetiny se zranil Jan Barveníček. Nicméně kluci předvedli opravdu bojovný kolektivní výkon, který nám nakonec přinesl ovoce.

Tomáš Potěšil (AZ Havířov): Po velmi dobrém výkonu v zápase s Vítkovicemi nám tréninky naznačovaly, že kluci k tomu přistupují laxně. Myslím si, že jsme si dnes nezasloužili vyhrát. Bylo to jedno z našich nejhorších utkání, které jsme odehráli od začátku soutěže. Někteří hráči, zejména staršího ročníku, by si měli trochu sáhnout do svědomí. Táhnou totiž mužstvo spíše dolů, než nahoru. Přerovu gratuluji k vítězství, které si zasloužil.