Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Po třech porážkách zase vítězství, mladší dorost doma zvládl důležitý zápas s Porubou

Po třech porážkách zase vítězství, mladší dorost doma zvládl důležitý zápas s Porubou
P ř e r o v – Utnout sérii neúspěchů a v důležitém klání získat všechny tři body. Přesně s tímto cílem šli mladší dorostenci do čtvrtečního duelu ELIOD Extraligy s Porubou, jenž se krčí na dně tabulky a dosud ještě nebodovala. Dvě využité přesilovky v úvodu mače naznačily, že by průběh mohl být jednoznačný, avšak pravda byla trochu jiná. Ostravané snížili a následně se rvali až do konce. Zubři ale výhru uhájili a ode dna extraligové tabulky už se odlepili na dvanáct bodů. V dalším utkání doma pohostí Havířov.
7.kolo, čtvrtek 29.9.2016
HC ZUBR Přerov - HC RT TORAX Poruba
HC ZUBR Přerov - HC RT TORAX Poruba
3:1
(2:1, 0:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 7. Dvořáček (Štědrý, Indrák), 9. Dvořáček (Kopeček, Indrák), 45. Indrák – 19. Boniatti (Husák, Stebel). Rozhodčí: Kašík – Axman, Novotný. Vyloučení: 5:6, navíc Fabianczyk (Poruba) 5 minut + do konce utkání. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 108. Střely na branku: 53:18. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.
Rachůnek – Šabršula, Kopeček, Raška, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman – Krupa, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kleniar, Dvořáček, Šánek, Hanák, Chytil, Štědrý
Mokrý – Becher, Fabianczyk, Husák, Krátký, Machů, Gajdoš, Šimek, Pitucha – Stebel, Kotásek, Morávek, Anlauf, Stodůlka, Häring, Bořuta, Boniatti

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Ze začátku jsme využili dvě přesilovky, což nás ale trošku ukolébalo. Soupeř se dostal do hry, měl tam poté velký závar a těsně před koncem první třetiny snížil. Tím začal být zápas hodně nervózní. Ve druhé třetině jsme měli tři jasné gólovky, které kdybychom proměnili, tak jsme mohli utkání už kontrolovat. Bohužel se ale tak nestalo. Ve třetí třetině jsme to už díky gólu kapitána Indráka dohráli. Herně z naší strany nebylo utkání moc povedené, ale důležité jsou tři body.