ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Vítězná série mladšího dorostu skončila. Zubři padli ve Zlíně, kde rozhodly přesilovky

Vítězná série mladšího dorostu skončila. Zubři padli ve Zlíně, kde rozhodly přesilovky
Z l í n – V úvodních třech zápasech posbírali mladší dorostenci plný počet bodů, avšak čtvrté kolo jejich úspěšnou bilanci zastavilo. Na zlínském ledě sice svěřenci kouče Pavla Neumana dlouho drželi nadějný výsledek a po první i druhé části ztráceli pouze jeden gól, ale vítr z plachet jim brala oslabení. Berani si v přesilovkách počínali výborně a rozhodli jimi zápas.
4.kolo, pondělí 12.9.2016
Berani Zlín - HC ZUBR Přerov
Berani Zlín - HC ZUBR Přerov
6:3
(2:1, 2:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 7. Holík (Kozubík), 16. Podešva (Holík), 26. Weintritt (Dřímal, Jaroněk), 35. Weintritt (Sebera), 52. Podešva (Kozubík), 60. Weintritt (Sebera, Jaroněk) – 4. Indrák (Barveníček), 23. Barveníček (Šánek, Šabršula), 36. Štědrý. Rozhodčí: Škach – Kučera, Hubáček. Vyloučení: 4:8, navíc Kopeček (Přerov) 10 minut osobní trest. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 56. Střely na branku: 33:18. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 4:2, 4:3, 6:3.
Lekeš – Suhrada, Holík, Talafa, Jaroněk, Riedl, Prchal, Prokeš – Rusler, Sebera, Bachánek, Podešva, Handl, Kozubík, Dřímal, Hrazdira, Mynář, Weintritt
Rachůnek – Šabršula, Kopeček, Raška, Vohrabal, Svozil, Hlaváč, Zeman, Gréč – Kolařík, Ministr, Krupa, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kleniar, Dvořáček, Šánek, Hanák, Chytil, Štědrý

Ohlasy trenérů

Pavel Neuman (HC ZUBR Přerov): Dlouhou dobu jsme se drželi, ale zápas hodně ovlivnila vyloučení, po kterých Zlín hrál velmi dobré přesilovky. Nám oslabení trochu narušila koncept na utkání, protože jsme chtěli více rozložit zátěž a hrát ve větší intenzitě. Některá vyloučení byla z přemíry snahy, jiná zase nešťastná. Nedá se říct, že by to bylo neukázněností. Za stavu 4:3 jsme ještě měli šance, zápas byl hratelný, ale dostali jsme takový sporný gól na 5:3 a v závěru už se nám výsledek nepodařilo zvrátit. Musíme se zaměřit na to, abychom v dalších zápasech hráli více v pěti.