ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Zubry čeká v přípravě šest zápasů, tradiční turnaj ZUBR Cup se letos neuskuteční

Zubry čeká v přípravě šest zápasů, tradiční turnaj ZUBR Cup se letos neuskuteční
P ř e r o v – Letní příprava A-týmu HC ZUBR Přerov se brzy přehoupne do druhého měsíce, sportovní úsek Zubrů proto již naplánoval další program před startem nového ročníku Chance ligy. Srpen i část září bude tradičně ve znamení přípravných zápasů. Svěřenci trenérské dvojice Robert Svoboda – Petr Dočkal jich celkem odehrají šest.
Nedílnou součástí zápasové přípravy byl v uplynulých letech turnaj ZUBR Cup. Ten si ale letos dá přestávku, sedmé pokračování napíše až v příštím roce.

„Při snaze uspořádat další ročník ZUBR Cupu jsme se bohužel dostali do termínových kolizí, kvůli kterým se nepodařilo spojit všechny soupeře, aby turnaj mohl proběhnout. Na led vyjedeme o něco později, než jsme zvyklí, a navíc jsme limitováni jednou plochou, která bude kvůli tréninkům všech kategorií v obrovském vytížení. Máme dvě mládežnické extraligy, juniorce navíc soutěž začíná už 26. srpna,“ popsal důvody, proč se ZUBR Cup tentokrát neuskuteční, sportovní manažer Zubrů Pavel Hanák.

„Přesto jsme se snažili, abychom se v přípravě utkali s kvalitními soupeři, kteří nás určitě dobře prověří," doplnil.

Zubry hned na úvod čeká dvojzápas proti Zlínu, úřadujícímu mistrovi Chance ligy, který opět bude mít ty nejvyšší ambice. Stejně na tom bude i další velký favorit – Vsetín. Následovat pak bude nováček ze Znojma, jenž se také bude chtít zařadit do popředí tabulky.

V první zářijový den pak Přerované zkříží hole s druholigovým Vyškovem a generálku na vstup do Chance ligy obstará v Hale Polárka souboj s Frýdkem-Místkem.

Program přípravných zápasů

přát., čt 10.8.
PSG Berani Zlín - HC ZUBR Přerov
přát., čt 17.8.
HC ZUBR Přerov - PSG Berani Zlín
18:00
přát., út 22.8.
HC ZUBR Přerov - VHK ROBE Vsetín
18:00
přát., čt 24.8.
HC LERAM Orli Znojmo - HC ZUBR Přerov
přát., pá 1.9.
Hokej Vyškov - HC ZUBR Přerov
18:00
přát., čt 7.9.
HC Frýdek-Místek - HC ZUBR Přerov

Začátky venkovních přípravných zápasů budou ještě upřesněny.