ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

Předčíte jako analytik videokouče „Sklinku"? Ukažte se v unikátním modrožlutém kvízu!

Předčíte jako analytik videokouče „Sklinku
P ř e r o v – Schovává se ve vás hokejový expert? Jste vy – fanoušci Zubrů – přesvědčeni o tom, že hokeji a mužstvu vyznávajícímu modrožlutou kombinaci rozumíte opravdu skvěle? A nebude vám dělat problém odhalit silné stránky jednotlivých přerovských hráčů? Pak se zapojte do nového Modrožlutého kvízu! Díky HC ZUBR Přerov, společnosti Malina Sport Data a Přerovskému deníku máte jedinečnou možnost porovnat své síly s kamarády, dalšími fanoušky nebo třeba videotrenérem Zubrů Jiřím Sklenářem. A jako bonus vyhrát hodnotné ceny. Hádky u piva, kdo je větší znalec, končí! Prostřednictvím Modrožlutého kvízu reálně změříte, jak vnímáte samotnou hru Zubrů. Žádné ohrané otázky, žádná snadno dohledatelná data. Taková soutěž tady ještě nebyla. Foto: Deník/Karolína Pospíšilová

„Zatímco kanadské body nebo úspěšnost na buly lze snadno dohledat v oficiálních statistikách, úspěšnost hráčů při opuštění obranného pásma nebo jejich podíly na tvorbě šancí už běžně ne. A právě třeba k takovým oblastem se teď můžete sami vyjádřit v našem kvízu,“ zve veřejnost k zábavné hře Petr Malina, zakladatel společnosti Malina Sport Data.

Jaká jsou pravidla hry?

Kvíz odstartuje v neděli 31. května v 18 hodin. Na webu Přerovského deníku i na oficiálním webu Zubrů najdete v tento den odkaz na soutěžní arch se záludnými otázkami. Celkem jich bude dvanáct, posbírat v nich můžete maximálně 48 bodů. Chybět nebude bonusová tipovací otázka, která určí pořadí hráčů v případě bodové shody (bližší tip vyhrává).

Tři nejlepší respondenti pak budou odměněni zajímavými cenami, které věnoval HC ZUBR Přerov ve spolupráci se svými partnery. A hlavně – prokážou nesporné pozorovací kvality přerovského hokeje.

Vyplněné dotazníky budete moci posílat do středy 3. června. Deník poté postupně ve třech dílech kvízového seriálu zveřejní správné odpovědi, které spojí s malou sondou do tajů hokejové analýzy dat. Máte se na co těšit.

Co potřebuji ke hře?

Je to naprosto jednoduché. Stačí vám připojení k internetu a co nejlepší znalosti. Vyplnit budete muset pouze své jméno a e-mail, aby vás organizátoři kvízu v případě výhry mohli kontaktovat. A taky si prohlédnout časový harmonogram níže, aby vám nic neuniklo.

Harmonogram

Neděle 31. května: spuštění registrace

Středa 3. června: odpovědi na otázky 1 – 4 (data o přechodech pásem hráčů)

Pátek 5. června: odpovědi na otázky 5 – 8 (data o šancích)

Neděle 7. června: odpovědi na otázky 9 – 12 (specifická hráčská data)

Pondělí 8. června: vyhlášení vítězů

Výhry

1. místo: 30 plechovek piva ZUBR Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, mikina Kappa

2. místo: 12 plechovek piva ZUBR Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, tričko Kappa se vzpomínkovým designem

3. místo: 6 plechovek piva ZUBR Grand, kniha 90 let přerovského hokeje, hrníček HC ZUBR Přerov