Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Zubři doplňují svoji sestavu, přerovský dres obléknou Jakub Šlahař a Jan Mlčák

Zubři doplňují svoji sestavu, přerovský dres obléknou Jakub Šlahař a Jan Mlčák
P ř e r o v - Povzbuzeni výhrami na Slavii a doma s ambiciózním Motorem pokračují Zubři v našlapaném programu zápasů Chance ligy před Vánocemi. Přerovská sestava je teď navíc doplněna o dvě jména. Už v sobotním hanáckém derby s Prostějovem dres Zubrů obléknou Jakub Šlahař a Jan Mlčák.
Útočník Jakub Šlahař měl na sobě přerovský trikot v loňské sezoně. S bilancí 17+17 patřil k tahounům týmu. Tím se mu otevřela cesta do extraligového Zlína. Za Berany letos odehrál 25 zápasů (6+10), ale teď ho zase uvidí i přerovští fandové. Do akce naskočí v hanáckém derby s Prostějovem, za nějž v minulosti také hrál.

Sobotní svátek hokeje navíc přinese i jednu velkou premiéru. Sedmnáctiletý obránce Jan Mlčák už sice zapsal dva extraligové starty v Kometě Brno a další tři duely za ni odehrál v Lize mistrů, ovšem v áčku Zubrů se objeví poprvé. Přerovský odchovanec a reprezentant letos hrál převážně za juniorku Komety.

“Jsme moc rádi, že si Kuba Šlahař letos stihne za nás zahrát. Ve Zlíně se mu daří a je skvělé, že ho uvidí také naši fanoušci. V počtu zápasů v extralize je na hraně, tak uvidíme, jak to bude pokračovat. Honza Mlčák je náš odchovanec a velký talent českého hokeje. Doplní teď naši sestavu v nejbližších zápasech,“ řekl Pavel Hanák, sportovní manažer HC ZUBR Přerov.