Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

FOTO: ZUBRFEST 2018 bavil tisíce lidí, Zubři se podepisovali na tradiční autogramiádě

FOTO: ZUBRFEST 2018 bavil tisíce lidí, Zubři se podepisovali na tradiční autogramiádě
P ř e r o v – Přes pět tisíc lidí si nenechalo ujít letošní ZUBRFEST, dlouhodobě nejnavštěvovanější akci na Přerovsku. Pivovar ZUBR, generální partner hokejových Zubrů, si pro ně přichystal atraktivní program skládající se z exkluzivních hudebních vystoupení, kouzelné freestyle motocrossové show a v neposlední řadě samozřejmě vynikajícího piva. Do jednoho ze stanů dorazil i A-tým Zubrů, který návštěvníky ZUBRFESTu potěšil autogramiádou.

Slavné zastoupení měl přerovský hokej už na oficiálním zahájení ZUBRFESTu 2018. Na GRAND Stage stanul vedle ředitele Pivovaru ZUBR – a jednatele HC ZUBR Přerov – Tomáše Pluháčka či sládkové Nataši Rouskové také jeho odchovanec, někdejší výborný útočník a současný trenér seniorské reprezentace Miloš Říha. Před nadšeným publikem se později představili i současní hokejoví Zubři, hráči Tomáš Sýkora a Marek Sikora a spolu s nimi sportovní manažer Pavel Hanák.

Od 16 do 17 hodin v areálu pivovaru neprobíhala jen Šťastná hodinka, při které se oceněními ověnčený ZUBR Grand čepoval zdarma, ale také autogramiáda zubřího A-mužstva. Všem zájemcům se hokejisté a trenéři ochotně podepisovali na kartičky, plakáty, dresy nebo na jiné, drobnější klubové suvenýry. „Přišlo hodně lidí, všichni byli dobře naladění a posilnění kvalitním mokem. Jsem moc spokojený,“ prozradil útočník Jiří Goiš.

>>>Kompletní fotogalerie z akce ZUBRFEST 2018<<<