ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

ZUBR Cup letos se Zlínem, Jihlavou a Novými Zámky. V přípravě bude i extraligový Hradec!

ZUBR Cup letos se Zlínem, Jihlavou a Novými Zámky. V přípravě bude i extraligový Hradec!
P ř e r o v – První fáze přípravy úspěšně směřuje ke svému konci a po krátké dovolené přijde na řadu ta další. To už se Zubři ostřím svých bruslí zaryjí do ledu a budou ladit formu i sestavu na očekávaný start soutěže. K tomu samozřejmě pomohou přípravné duely, kterých má přerovský A-tým celkem jedenáct. Hlavním lákadlem bude turnaj ZUBR Cup, ale v Přerově se například představí i extraligový Mountfield!
Extraligový Zlín, prvoligová Jihlava a účastník slovenské nejvyšší soutěže z Nových Zámků. Prestižní a oblíbený turnaj ZUBR Cup, jehož pořadatelem je pivovar ZUBR, generální partner přerovského klubu, bude i letos při svém třetím ročníku servírovat zajímavý mix soupeřů z různých soutěží. Fanoušci se tak v půli srpna rozhodně mají na co těšit. Zlato z loňska budou obhajovat zlínští Berani, Přerov bral před rokem stříbro.

"Po loňském turnaji, který měl vysokou úroveň, jsme rádi, že u nás znovu přivítáme zajímavá mužstva. Podařilo se nám dotáhnout jednání s extraligovým Zlínem i s prvoligovou Jihlavou, která se chce vrátit zpět mezi elitu. Posledním účastníkem jsou slovenské Nové Zámky. Hrají extraligu a mají v kádru řadu zkušených hráčů, včetně několika Čechů, takže to bude zcela jistě velmi dobrá konfrontace. Věříme, že stejně jako loni se bude na co dívat a přerovský fanoušek si najde cestu na stadion," uvedl Pavel Hanák, sportovní manažer Zubrů.

To ale zdaleka není vše. Kromě Zlína totiž prověří Zubry ještě jeden český extraligový sok! Už ve čtvrtek 2. srpna na led MEO Arény přijede hradecký Mountfield, který se každým rokem netají vysokými ambicemi a jehož dres bude oblékat obránce Mislav Rosandič s útočníkem Janem Bergerem.

Mimo to sehrají Přerované ještě dva zápasy s druholigovou Opavou, která se pod vedením nového trenéra Martina Janečka chce posunout k vyšším metám a již tradičně změří Zubři síly také s Třebíčí. Jedno venkovní utkání pak svěřence koučů Kamila Přecechtěla a Petra Dočkala čeká na ledě Vsetína, nováčka z Poruby a druholigového Šumperka.

"Podařilo se nám do MEO Arény hned na úvod přitáhnout Hradec Králové, což bude skvělá podívaná, stejně jako před dvěma lety s Kometou Brno. Mezitím si zahrajeme dvě modelová utkání s Opavou, ve kterých by trenéři měli vyzkoušet především mladé hráče a také ty, kteří zde budou na zkoušku. Těsně před začátkem první ligy už nás čekají tradiční soupeři Vsetín a Třebíč," dodal Hanák.

Program třetího ročníku turnaje ZUBR Cup

ZUBR Cup, čt 9.8.
Aukro Berani Zlín - HC Dukla Jihlava (hraje se ve Zlíně)
18:00
ZUBR Cup, út 14.8.
HC ZUBR Přerov - HC Dukla Jihlava
18:00
ZUBR Cup, út 14.8.
Aukro Berani Zlín - HC Nové Zámky (hraje se ve Zlíně)
18:00
ZUBR Cup, st 15.8.
HC ZUBR Přerov - HC Nové Zámky
18:00
ZUBR Cup, čt 16.8.
HC Nové Zámky - HC Dukla Jihlava
15:30
ZUBR Cup, čt 16.8.
HC ZUBR Přerov - Aukro Berani Zlín
19:00

Program dalších přípravných zápasů

přát., út 31.7.
HC ZUBR Přerov - HK Opava
18:00
přát., čt 2.8.
HC ZUBR Přerov - Mountfield HK
17:30
přát., pá 3.8.
HK Opava - HC ZUBR Přerov
18:00
přát., út 7.8.
HC ZUBR Přerov - SK Horácká Slavia Třebíč
18:00
přát., čt 9.8.
HC RT TORAX Poruba - HC ZUBR Přerov
18:00
přát., čt 23.8.
Draci Šumperk - HC ZUBR Přerov
18:00
přát., út 28.8.
VHK ROBE Vsetín - HC ZUBR Přerov
18:00
přát., čt 30.8.
SK Horácká Slavia Třebíč - HC ZUBR Přerov
17:30