ZÁPASY ONLINE ► JUNIOŘI: České Budějovice - Přerov 9:0

MEO Aréna byla znovu plná dětí, Zubři pro mateřské školy připravili hry a soutěže

MEO Aréna byla znovu plná dětí, Zubři pro mateřské školy připravili hry a soutěže
P ř e r o v – Znovu po roce se to na umělé ploše MEO Arény hemžilo malými dětmi. Zubři totiž pro ně už celkově posedmé připravili Dětský den, který byl jako vždy plný her a soutěží. Oblíbená a úspěšná akce probíhala ve čtvrtek 7. června po téměř celé dopoledne. Nenechala si jít ujít spousta dětí z mateřských škol v Přerově.
Střelba na bránu, slalomová dráha s pukem mezi kužely, hod míčkem na určený cíl, skákání na žebříku a na dalších tréninkových pomůckách hokejisté či florbal mezi mantinely. To je výčet aktivit, které si děti na umělé ploše MEO Arény mohly za asistence trenérů mládeže a hráčů vyzkoušet. Cestu po jednotlivých stanovištích pak ještě završilo kreslení obrázků, samozřejmě s tématikou hokeje.

Všechny zúčastněné děti navíc při odchodu dostaly drobné dárky v podobě nafukovacích balónků a sladkostí.

„Velmi rádi připravujeme akce tohoto typu a úsměvy zúčastněných dětí jsou pro nás tou největší odměnou. Děti byly velmi šikovné, pohybově nadané a sportovní dopoledne si užily. Na akci nesměly chybět zajisté balonky a náš dětmi tolik oblíbený maskot. S mateřskými školami udržujeme pravidelný kontakt a vždy se na ně v MEO Aréně těšíme,“ uvedla Martina Hrušková, marketingová specialistka přerovských Zubrů.





Další fotografie z Dětského dne HC ZUBR Přerov