Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Zubři předvedli své florbalové dovednosti, v exhibici s FBC Přerov vyválčili remízu

Zubři předvedli své florbalové dovednosti, v exhibici s FBC Přerov vyválčili remízu
P ř e r o v – Exhibiční utkání ve florbale sehrál v sobotu tým Zubrů posílený o své odchovance. Proti A-mužstvu divizního FBC Přerov vyválčil před zraky zaplněné haly přerovského Spartaku neobvyklou remízu 22:22. Událost byla vrcholem akce Den florbalu v Přerově. V zubřím trikotu se během ní předvedli třeba Tomáš Kundrátek, Josef Hrabal nebo Martin Zaťovič.

Do přátelského zápasu s FBC Přerov nastoupili Zubři i s pěticí svých známých odchovanců – Tomášem Kundrátkem, Martinem Zaťovičem, Josefem Hrabalem, Jakubem Svobodou a Vlastimilem Dostálkem. Své florbalové kousky předváděli jak během hry, tak při různých dovednostních soutěžích. I za ně se jim navyšovalo skóre, nakonec ho hokejisté dotáhli na číslo 22.

Ještě pár minut před koncem utkání Zubři vedli, po drtivém finiši florbalistů ale o svůj náskok přišli. Exhibiční měření sil skončilo nerozhodně 22:22. „Sešla se super parta kluků. Bylo nás tak akorát a skvěle jsme si zahráli. Navíc jsme divákům předvedli i nějaké hezké akce," liboval si Josef Hrabal, jenž si zahrál proti svému bratru Filipovi – extraligovému florbalistovi – a následně také v jednom týmu s ním.

„Víc mě bavilo, když jsme hráli proti sobě. To byly trochu zajímavější souboje," prozradil Josef Hrabal s úsměvem. Exhibiční duel se uskutečnil v rámci přerovského Dne florbalu, který se konal během převážné části sobotního dne.

>>>Prohlédněte si fotogalerii z akce<<<