Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Legenda pokračuje. V zubří obraně bude dál tvrdit muziku zkušený Radomír Pala

Legenda pokračuje. V zubří obraně bude dál tvrdit muziku zkušený Radomír Pala
P ř e r o v – Čtrnáctá sezona, v níž si připíše starty za A-tým Zubrů, čeká v nadcházejících bojích WSM ligy Radomíra Palu. Dvaatřicetiletý obránce a čerstvý ženáč tak zůstává služebně nejstarším hráčem v přerovském kádru.

Poprvé si odchovanec Hanáků Radomír Pala zahrál za zubří celek mužů v ročníku 2003/04. V loňské sezoně, která pro něj v barvách A-týmu Přerova byla třináctou v pořadí, si ostřílený zadák přišel na 59 zápasů a osm kanadských bodů. V základní části prvoligové soutěže zaznamenal šest asistencí, v předkole play-off proti regionálnímu rivalovi z Prostějova přidal dva přesné zásahy.

V první červencový den ale Pala zažil daleko významnější událost, přítelkyni Zuzaně totiž před zraky svědků a svatebních hostů řekl své „Ano“. „Všechno nám klaplo, jak mělo. I když musím říct, že pro novomanžele je svatební den hrozně rychlý,“ culil se přerovský bek. „Nicméně, počasí, z kterého jsme měli největší obavy, nám vyšlo na výbornou. A i lidé se dobře bavili. Mám na svatbu jen pozitivní ohlasy a jsme moc spokojení,“ pochvaloval si.

Palovu hokejovou kariéru ovšem sňatek nijak neovlivní. „Doma ale bude větší pohoda, že to máme za sebou. Máme patnáctiměsíčního prcka, takže jsme rádi, že už jsme úplná rodina,“ přiznal jeden ze základních pilířů mužstva Zubrů.

Za pokračování v mateřském klubu je rád. „Myslím si však, že tato sezona pro mě oproti těm předchozím jiná nebude. Byť, že už je mojí čtrnáctou mezi přerovskými muži, zní trochu neobvykle,“ připustil Radomír Pala. „Doufám, že se mně i celému týmu bude dařit. Hlavně, aby vydrželo zdraví,“ přeje si.