Děkujeme všem fanouškům a partnerům za podporu a přízeň v sezoně 2023/24.

Začal prodej permanentních vstupenek, své místo v MEO Aréně si zajistěte co nejdříve!

Začal prodej permanentních vstupenek, své místo v MEO Aréně si zajistěte co nejdříve!
P ř e r o v – Nový ročník 2. ligy se již blíží na startovní čáru, z níž týmy ve středu 17. září vyrazí do bojů o body. Zatím ještě stále nedorazilo oficiální potvrzení počtu zápasů v základní části, jenž po odstoupení Orlové může být snížen, i přesto však klub HC ZUBR Přerov zahajuje prodej permanentních vstupenek. Od pondělka 25. srpna probíhá v Copy-Centru DISKONT v Jiráskově ulici.

Cena permanentní vstupenky na 22 domácích zápasů je 900,- Kč

Hrací systém druhé ligy již má podobu jasnou, otazník však stále visí nad počtem účastníků východní skupiny a tedy i porci domácích zápasů v základní části. Orlová totiž oznámila svoji neúčast, ale opravené rozlosování s jedenácti týmy zatím nebylo vydáno. "Stále ještě neznáme počet domácích utkání v základní části, ale už jsme nechtěli s prodejem permanentek dále čekat. Pokud bychom doma hráli pouze dvacet zápasů, tak budeme rozdíl samozřejmě kompenzovat. Permanentka by tak například mohla platit i na začátek play-off," uvedl generální manažer Lubomír Svoboda.

Od pondělka 25. srpna až do středy 10. září si může majitel loňské permanentky opět rezervovat své oblíbené sedadlo v MEO Aréně. Současně bude také probíhat volný prodej bez blokace místa a prodej na sezení, pokud místo nebylo v loňské sezóně obsazeno. Od středy 10. září až do začátku ligové soutěže už poté bude probíhat volný prodej bez omezení.

Permanentní vstupenky si můžete zakoupit v Copy Centru DISKONT, které má své sídlo v Jiráskově ulici. Otevírací doba je od pondělí do pátku 09:00 – 17:00 a v sobotu 09:00 – 12:00. S nákupem rozhodně neotálejte, protože jednak podpoříte přerovské Zubry a navíc díky permanentce budete mít domácí zápasy, oproti klasickému vstupnému 50,- Kč, cenově výhodnější!